Suomen Nuorkauppakamarit

 

Nuorkauppakamari on kansainvälinen kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö, sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille alle 40-vuotiaille ihmisille. Jäsenistömme Suomessa, sekä kansainvälinen toiminta tarjoaa hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa on varsinaisia jäseniä noin 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme noin 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Katto-organisaatioon kuuluu 73 paikallista nuorkauppakamaria eri puolilta Suomea.

Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Charles Lindbergh, Kofi Annan, ruhtinas Albert, Jacques Chirac, Al Gore ja Howard Hughes. Nuorkauppakamarilaiset käyttävät itsestään lyhennettä JC tai JayCee, jotka tulevat englannin kielen sanoista Junior Chamber. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toimintaa johtaa vuosittain valittava hallitus, sekä sen virkailijat ja päälliköt, joista käytetään nimitystä keskusliitto.

https://nuorkauppakamarit.fi/