JCI Hanko

SUOMEN NUORKAUPPAKAMARIT

Nuorkauppakamari on kansainvälinen kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö, sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille alle 40-vuotiaille ihmisille. Jäsenistömme Suomessa, sekä kansainvälinen toiminta tarjoaa hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa on varsinaisia jäseniä noin 2500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostamme noin 5000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Katto-organisaatioon kuuluu 73 paikallista nuorkauppakamaria eri puolilta Suomea.

Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Charles Lindbergh, Kofi Annan, ruhtinas Albert, Jacques Chirac, Al Gore ja Howard Hughes. Nuorkauppakamarilaiset käyttävät itsestään lyhennettä JC tai JayCee, jotka tulevat englannin kielen sanoista Junior Chamber. Suomen Nuorkauppakamarit ry:n toimintaa johtaa vuosittain valittava hallitus, sekä sen virkailijat ja päälliköt, joista käytetään nimitystä keskusliitto.

KESKUSLIITTO 2018

Ohessa Turun Kansallisessa Vaalikokouksessa 2017 valittu Keskusliitto kuluvalle vuodelle 2018. Vuosittaisten sääntömääräisten kokousten yhteydessä on monipuolinen ja laadukas ohjelmasisältö. Tapahtumaviikonloput ympäri Suomea, Eurooppaa ja maailmaa antavat lisäarvoa jäsenistöllemme, yhteistyökumppaneillemme, sekä yhteiskunnalle.

TUNNELMIA KANSALLISESTA VAALIKOKOUKSESTA 2016

VUODEN 2018 KANSALLINEN

VUOSI- JA VAALIKOKOUS

 

VUOSIKOKOUS 2018 BOOST YOUR CAREER

20. – 22.4.2018. MAARIANHAMINASSA

 

 

VAALIKOKOUS 2018 – KASVA! 12. – 14.10.2018, HELSINKI

Milloin viimeksi astuit tietoisesti mukavuusalueesi ulkopuolelle? Milloin viimeksi lähdit haastamaan itseäsi uuden parissa? Suomen Nuorkauppakamareiden vaalikokous 2018 haastaa sinut kehittymään ja tarttumaan rohkeasti tilaisuuteen niin töissä kuin vapaa-ajalla! Ota KASVA!-haaste vastaan!

 

SUOMEN NUORKAUPPAKAMARIT RY:n Toimintakertomus 2017 vuodesta