TOIMINTA

PROJEKTIT

Projektit on merkittävä osa Nuorkauppakamaritoimintaa kaikilla tasoilla. Suomen Nuorkauppakamarilla on kansallisia projekteja ja kamareilla eripuolella Suomea on alueellisia projekteja.

Ohessa muutama kansallinen projekti esittelyssä.


 

TOYP on maailmalla arvostettu kilpailu, jonka kansainvälinen nimi on JCI Ten Outstanding Young Persons of The World. Suomen Nuorkauppakamarit ry palkitsee kilpailussa omalla alallaan menestyneitä 18–40-vuotiaita Suomen kansalaisia, jotka toimivat myös esikuvina uudelle sukupolvelle. TOYP -palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen ulkomailla. 

 

Kilpailu on perustettu vuonna 1977 ja sen tavoitteena alusta saakka on ollut edistää yrittäjyyden arvostusta ja osoittaa mikä osuus ja merkitys innovaatioilla on talouselämämme terveessä kasvussa, sekä elintasomme positiivisessa kehityksessä. Kilpailun alkuperäinen tavoite on vähintäänkin yhtä ajankohtainen nyt, kuin perustamisvuonna 1977.

 

Kilpailussa kuka tahansa saa ehdottaa mieleistään esimerkillisintä nuorta johtajaa Vuoden Nuoreksi Johtajaksi! Yläikäraja ehdokkaalle on 40 vuotta.