Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamis- ja työelämätaitoja, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Hangon Nuorkauppakamari toimii osana Suomen Nuorkauppakamareita. Suomessa toimii noin 70 paikallista nuorkauppakamaria, joissa varsinaisia jäseniä on yhteensä lähes 2500 ja yhdessä alumnien kanssa muodostamme noin 5000 jäsenen verkoston. Maailmanlaajuisesti nuorkauppakamari-toiminnassa on mukana yli 200 000 jäsentä noin 120 maassa. 

jäseneksi

BLI MEDLEM

Nuorkauppakamarin toimintaan voi osallistua kuka tahansa 18-40 -vuotias, joka haluaa kehittyä yksilönä, johtajana, tai kouluttajana, verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin. Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.
Uusia ja innokkaita jäseniä kaivataan aina, joten ota rohkeasti yhteyttä ja liity koejäseneksemme!

 

Juniorhandelskammaren är öppen för alla mellan 18 och 40 år som vill utvecklas som individ, ledare eller utbildare, nätverka och träffa nya människor. Vi letar alltid efter nya och entusiastiska medlemmar, så tveka inte att kontakta oss och gå med i vårt provmedlemskap!

TOIMINTA

Hangon Nuorkauppakamari toteuttaa jäsenilleen monipuolista toimintaa. Toiminnan peruspilareina toimivat projektit ja koulutukset, unohtamatta hauskanpitoa ja yhteisiä tapaamisia!

Nuorkauppakamareilla on lukuisia projekteja, joita toteutetaan niin paikallisesti, kansallisesti ja jopa kansainvälisesti. Projektit ovat luonteeltaan yhteiskunnallisia tai jäsentensä kehittymistä ja kouluttautumista tukevia. 

Kamaritoiminta tarjoaa kouluttautumismahdollisuuksia niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Koulutukset tarjoavat käytännönläheisiä ja konkreettisia oppimismahdollisuuksia ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.

JC toiminta on kouluttanut minua urallani eteenpäin varsinkin esimiestehtävissä, koska olen saanut johtaa ja motivoida ihmisiä sekä projekteissa ja hallitustyöskentelyssä. Voin väittää, että en olisi edennyt urallani tähän pisteeseen ilman nuorkauppakamari kokemusta ja valmennusta, enkä usko, että minulla olisi yhtä paljon rohkeutta ottaa vielä lisää uusia urahaasteita ilman JC verkoston tuomaa itseluottamusta. Olen myös saanut verkostoitua huipputyyppien kanssa maailmanlaajuisesti. ❤️

Lotta Airo-Karlsson

 

Hangö JCI har gett mig så mycket mer än jag kunnat önska mig.

Bättre självförtoende, självkänsla, erfarenheter och vänner för livet. ❤️

Susanna Sandberg

 

Ota meihin yhteyttä / Du kan kontakta oss

📩 hanko@jci.fi

Scroll to Top