MEISTÄ

Hangon Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 2011.

Jäsenistö muodostuu alle 40-vuotiaista Hangon seudulla voimakkaasti vaikuttavista nuorista henkilöistä sekä kamaritoiminnassa aikanaan ansioituneista senaattoreista. Kokouskielenä ja virallisena kielenä pöytäkirjoissa on suomi, men annors är vi en tvåspråkig kammare 🙂

Hangon kamari on pieni ja tiivis, joka myös tunnetaan hienoista ja hauskoista juhlista kaksikielisenä kamarina.  Jäsenillemme tarjoamme mahdollisuuksia loistaa, ihmisenä sekä ammattilaisena.  Uusille aktiivisille tekijöille löytyy aina tilaa projekteissamme.

Idea ja ajatus on kehittää jäseniään elämän eri osa-alueilla, joita jäsenet voivat hyödyntää niin yksityis- kuin työelämänkin puolella. Samalla kun yhdessä tehdään, opitaan ja kehitytään myös itse. Hangon Nuorkauppakamari on loistava oppimis- ja kokeiluympäristö, jossa omia ajatuksia ja ideoita pääsee pallottelemaan muiden samanhenkisten, mutta kuitenkin eri taustoista tulevien nuorten aikuisten kanssa. Hangon kamari tarjoaa jäsenilleen monipuolisen toimintaympäristön erilaisten osaajien ja persoonien parissa. Tässä porukassa löydät oman potentiaalisi ja pääset toteuttamaan kiinnostavia asioita, sekä voit haastaa itseäsi ihan uusilla osa-alueilla, mitkä eivät muuten olisi mahdollisia muualla.

Hallitus  2023  

Saija Honkanen Senaattori#81603

Olen Saija Honkanen, Hangon Nuorkauppakamarin perustajajäsen vuodesta 2011. Toimin tänä vuonna a-alueen kansainvälisyyspäällikköna sekä Hangon Nuorkauppakamarin hallituksessa. Täällä hetkellä asun kuitenkin Hämeenlinnassa.

Kamariurani aikana olen toiminut Hangossa kaikissa hallitusviroissa, mukaan lukien puheenjohtajana.

Kamaritoiminta voi ottaa paljon, mutta antaa sitäkin enemmän! Tämän harrastuksen myötä olen päässyt kehittämään itseäni ja johtajuustaitojani sekä tutustunut upeisiin ihmisiin Suomesta sekä ulkomailta. Tämä todellakin on #maailmanparasharrastus”.

Scroll to Top