PROJEKTIT

PROJEKT

Projektit on merkittävä osa Nuorkauppakamaritoimintaa kaikilla tasoilla. Suomen Nuorkauppakamarilla on kansallisia projekteja ja kamareilla eripuolella Suomea on alueellisia projekteja. Ohessa muutama kansallinen projekti esittelyssä.

Projekt är en viktig del för juniorhandelskammarens verksamhet på alla nivåer. Finlands juniorhandelskammare har nationella projekt och kamrarna runt om i Finland har regionala projekt. Här nämner vi några nationella projekt.

TOYP – SUOMI

TOYP on maailmalla arvostettu kilpailu, jonka kansainvälinen nimi on JCI Ten Outstanding Young Persons of The World. Suomen Nuorkauppakamarit ry palkitsee kilpailussa omalla alallaan menestyneitä 18–40-vuotiaita Suomen kansalaisia, jotka toimivat myös esikuvina uudelle sukupolvelle. TOYP -palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen ulkomailla. 

TUOTTAVA IDEA

Kilpailu on perustettu vuonna 1977 ja sen tavoitteena alusta saakka on ollut edistää yrittäjyyden arvostusta ja osoittaa mikä osuus ja merkitys innovaatioilla on talouselämämme terveessä kasvussa, sekä elintasomme positiivisessa kehityksessä. Kilpailun alkuperäinen tavoite on vähintäänkin yhtä ajankohtainen nyt, kuin perustamisvuonna 1977.

Ehdokkaat ovat yleisön ehdottamia alle 40-vuotiaita johtajia, jotka toimivat vastuullisesti ja esimerkillisesti.

Kilpailussa menestyy nuori johtaja, jolla on kunnianhimoisia tavoitteita ja joka pyrkii johtamisellaan muovaamaan tulevaisuutta. Hän toimii tuloksellisesti ja pyrkii luomaan työpaikkoja.

Scroll to Top